Timo
Timo
Ursus
Ursus
Hij is geboren op 10 augustus 2014 en heeft in België en in Zeeland gewoond. Op dinsdag 30 juli 2019 is Ursus bij ons komen wonen.
Timo
Timo
Geb: 9 februari 2009 Overl: 28 februari 2019
Timo
Timo
Timo
Timo
Tommie
Tommie
Geb: 16 december 1992 Overl: 10 april 2008
Tommie
Tommie
Tommie
Tommie
Timo
Timo
Tommie
Tommie
Tommie
Tommie
Privacyverklaring Huisdieren-Hemel

De wet bescherming persoonsgegevens, ook wel AVG of GDPR genaamd is ook actueel voor Huisdieren-Hemel.

In dit artikel lees jij hoe wij dit ingeregeld hebben.

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Huisdieren-Hemel kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de website van Huisdieren-Hemel, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Huisdieren-Hemel verstrekt. Huisdieren-Hemel kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam.
  • Uw telefoonnummer.
  • Uw e-mailadres.
  • Uw IP-adres.

 

WAAROM HUISDIEREN-HEMEL GEGEVENS NODIG HEEFT

Huisdieren-Hemel verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Huisdieren-Hemel uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG HUISDIEREN-HEMEL GEGEVENS BEWAART

Huisdieren-Hemel bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

Huisdieren-Hemel verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Huisdieren-Hemel worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Huisdieren-Hemel gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Huisdieren-Hemel maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Huisdieren-Hemel te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Huisdieren-Hemel heeft hier geen invloed op.

Huisdieren-Hemel heeft Google geen toestemming gegeven om via Huisdieren-Hemel verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar. Huisdieren-Hemel zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

Huisdieren-Hemel neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Huisdieren-Hemel maakt gebruik van een SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Webdesign Paul Habets verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Huisdieren-Hemel op via.

https://huisdieren-hemel.nl/ is een website van Huisdieren-Hemel, Huisdieren-Hemel, u kunt gerust contact met ons opnemen.

Vulkaneifel

Vulkaneifel

Vulkaneifel

Wandelgebied bij uitstek

View more

Een informatieve website over de Vulkaneifel die ligt in de deelstaat Rheinland-Pfalz, Duitsland.

Z-Limburg

Wegwijzer Zuid-Limburg

ZuidLimburg

Ontdek en beleef

View more

Als je ergens echt de tijd voor jezelf kunt nemen, dan is dat in Zuid-Limburg. Door de indrukwekkende natuur, inwoners die tijd en aandacht hebben voor anderen en de vele faciliteiten is dit de ideale plek om te onthaasten.

Eifel

Image Alt

WegwijzerEifel

Vakantiegebied bij uitstek

View more

De Eifel is een wandelgebied bij uitstek. De natuurliefhebber en fotograaf komen hier zeer zeker aan hun trekken. Er zijn legio mogelijkheden om hier een vakantie te houden. Ook zijn in de omgeving mooie steden met veel monumenten.