Tommie
Tommie
Geb: 16 december 1992 Overl: 10 april 2008
Timo
Timo
Geb: 9 februari 2009 Overl: 28 februari 2019
Tommie
Tommie
Timo
Timo
Tommie
Tommie
Tommie
Tommie
Timo
Timo
Timo
Timo
Tommie
Tommie
Ursus
Ursus
Hij is geboren op 10 augustus 2014 en heeft in België en in Zeeland gewoond. Op dinsdag 30 juli 2019 is Ursus bij ons komen wonen.
Timo
Timo

Bericht Facebookgroep: Golden Retrievers 30 juli 2019 

01 Ursus 30 07 2019

Artikel geschreven door: Patricia van Drongelen

Facebookartikel geplaatst 30 juli 2019 om 04.35 uur.

Ik weet niet of het hier mag... hoop het wel. Zoals jullie weten hebben wij Ursus sinds vorig jaar overgenomen. Hij is nu bijna een jaar bij ons. Het is echt een hele lieve hond, dit doet mij en ons ook echt heel veel pijn en verdriet logo smiley tranen van verdriet maar met in overleg met de dierenarts is het beter als wij een ander goed thuis voor hem gaan zoeken. logo smiley tranen van verdriet de reden is hij blijft steeds 1 van ons andere kleine hondjes pakken en hij is heel erg geobsedeerd van onze kat en die van onze buurman.

Wij hebben alles geprobeerd, zelfs een paar keer gedragtherapeut laten komen. Met onze kat geprobeerd tot samen te brengen, maar dat gaat hem echt niet worden logo smiley tranen van verdriet.

Wij zoeken voor Ursus een goed thuis, zonder andere dieren of kinderen.

Wij willen geen commentaar of negatieve reacties, want dit doet ons al heel veel pijn en verdriet, maar wij moeten kijken naar wat goed is voor Ursus. Liever doe ik hem echt niet weg logo smiley tranen van verdriet ik typ nu dit bericht met tranen, omdat het mij zoveel pijn doet.

Bij interesse of info stuur mij maar een pb. Dan kan ik je meer uitleggen eventueel.

 

Facebookartikel geplaatst 30 juli 2019 om 23.00 uur.

Lieve mensen, zoals jullie weten zocht ik voor Ursus een nieuw thuis. Sinds vanavond heeft hij een goed thuis gevonden, maar wat doet dit pijn en heel veel verdriet logo smiley tranen van verdriethebben wij. En wat is het stil nu in huis logo smiley tranen van verdriet.

Lieve Ursus, grote vriend van ons... wat doet ons dit pijn om jou te moeten laten gaan logo smiley tranen van verdriet afscheid nemen is niet mijn ding en vooral met jou niet. Wat laat jij nu een leegte achter. logo smiley tranen van verdriet ik heb echt veel verdriet en de kinderen ook, maar lieve Ursus vergeten doen wij jou echt niet. Voor altijd in ons pictogram hart

Wij hadden het graag anders gezien en dat jij bij ons op je plek was, maar helaas! Maar wij hopen dat je het onwijs naar je zin gaat hebben op je nieuwe plekje. Het gaat je goed vriendje! Love you! Je bent een kanjer! Een lieve hond! pictogram hart

Bron: Patricia van Drongelen

Vulkaneifel

Vulkaneifel

Vulkaneifel

Wandelgebied bij uitstek

View more

Een informatieve website over de Vulkaneifel die ligt in de deelstaat Rheinland-Pfalz, Duitsland.

Z-Limburg

Wegwijzer Zuid-Limburg

ZuidLimburg

Ontdek en beleef

View more

Als je ergens echt de tijd voor jezelf kunt nemen, dan is dat in Zuid-Limburg. Door de indrukwekkende natuur, inwoners die tijd en aandacht hebben voor anderen en de vele faciliteiten is dit de ideale plek om te onthaasten.

Eifel

Image Alt

WegwijzerEifel

Vakantiegebied bij uitstek

View more

De Eifel is een wandelgebied bij uitstek. De natuurliefhebber en fotograaf komen hier zeer zeker aan hun trekken. Er zijn legio mogelijkheden om hier een vakantie te houden. Ook zijn in de omgeving mooie steden met veel monumenten.